Skjermbilde 2017-11-28 kl. 20.47.32.png

ALLTID I BEVEGELSE

Fische AS er et familieeid konsern med opprinnelse i Trondheim og i dag med kontor i både Trondheim og Oslo. Selskapet har siden stiftelsen i 1931 vært kontinuerlig i utvikling innen flere bransjer. I dag har Fische AS driftsansvar for i alt 7 operasjonelle selskap med rundt 110 ansatte.

I 1913 stiftet den 20 år gamle Arvid Fische sitt eget selskap Arvid Fische AS. Dette da han begynte med import av bruktbiler fra England. Gjennom 63 år var bil og bilrelatert virksomhet selskapets hovedvirke, med 150 ansatte på sitt meste.

Etterhvert utviklet selskapet seg innen flere bransjer og ble over tid en betydelig nasjonal aktør innen bil og bilutleie, eiendomsforvaltning hotell og båt/motor.

Selskapet fremstår i dag som et konsern med driftsansvar for flere selskaper innen forskjellige bransjer under ledelse av konsernsjef Stig Fische, som overtok etter sin far i 1977, og administrerende diriktør Roger Løkvik.

Fische AS skal være en profesjonell og langsiktig eier i fast eiendom og virksomhet, og skal utvikle god avkastning, varige verdier og trygge arbeidsplasser til glede for ansatte og eier.